Programok, rendezvények

A vírushelyzetre vonatkozó Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott intézkedési terv alapján, a nyílt napok, szülőket bevonó ünnepélyek az első félévben elmaradnak. A második félévre vonatkozóan még nincs központi rendelkezés.

Óvodánk programja a 2020/2021-es tanévben

2020/2021 I. félév Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott Intézkedési terv függvényében megrendezendő programok szervezés alatt állnak. A megvalósítható eseményekről a szülőket közvetlenül fogjuk értesíteni.
2020/2021 II. félév  Folyamatban….

 

 

 

Étkezés

Óvodánk étkeztetését az EUREST Étteremüzemeltető Kft. látja el.

A központilag elkészített étlapot szakember ellenőrzi, az egészséges táplálkozás alapelvei mellett, a kisgyermekek életkori sajátosságaira jellemző tápanyagszükségletük figyelembevételével. Az étlap  a pontos tájékoztatás céljából kifüggesztésre kerül az óvoda hirdetőtábláján.
Óvodánkban konyhai személyzet gondoskodik a kisgyermekek ízletes, megfelelő hőmérsékletű és élelmiszer-biztonsági szempontból kifogástalan élelemmel való ellátásáról, tálalásról. A diétás gyermekek számára külön ellátást biztosítunk szakorvosi igazolás alapján. Óvodánkban HACCP rendszert működtetünk.

Fontosnak tartjuk a napi folyadékszükséglet biztosítását, a helyes táplálkozás megalapozását.